Jobba hos oss

Vi söker medarbetare med kundperspektiv

Det är viktigt för oss att vara en bra arbetsplats. Våra medarbetare trivs, det smittar av sig på alla runt omkring oss och det gör att vi har låg sjukfrånvaro och liten personalomsättning.

Byggarna har över 20 års erfarenhet av byggbranschen och är ett företag som växer. Vårt mål är bli ett av de ledande byggföretagen i Dalarna. För att lyckas med det behöver vi bli fler!

Vi söker dig som vill bli framtidens byggnadsarbetare, som tycker om att tänka nytt och som vill kunna utvecklas i ditt arbete. Är du dessutom en kompetent hantverkare som har erfarenhet av mindre betong- och murningsarbeten och kanske även kan leda mindre projekt är du högintressant för oss!

Eftersom vi strävar efter att ha 100 % nöjda kunder behöver du ha en god social kompetens, älska hög kvalitet, tycka om att träffa kunder och vara en ödmjuk och god lyssnare. Är du också plikttrogen, snabb, noggrann, självständig och ansvarsfull och trivs med att gå till jobbet är det mycket som talar för att du skulle passa hos oss. Teamkänslan är viktig hos oss, därför behöver du vara en god lagspelare.

Låter det intressant? I så fall är du varmt välkommen att skicka oss en intresseanmälan via vår hemsida, via mail eller post. Skriv några rader om dig själv och berätta om dina meriter och referenser.

Är det ingen tjänst som för tillfället matchar dig och dina behov ser vi gärna att du hör av dig ändå. Vi växer och kommer att behöva fler kompetenta medarbetare.

Du som studerar!

Du har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss på Byggarna. Vi tror att ditt intresse för framtidens byggande och dina nyvunna kunskaper i kombination med vår erfarenhet kan vara en oslagbar framgångsfaktor. Hos oss kommer du att knyta många nya kontakter och få många nyttiga erfarenheter och kunskaper. Ett examensarbete inte bara en del av en utbildning. För oss är det också en bra möjlighet att lära känna framtida medarbetare. Det kan vara början på din karriär hos oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt ämne och vi handleder dig genom hela examensarbetet.