14 st helt nya radhus på 159 kvm med 6 rum & kök varav 4 sovrum.
Attraktivt läge, närhet till skola, centrum och sjön Runn.

Östra Främbys
nya bostadsområde

Välkommen till Östra Främbys nya bostadsområde! Nu bygger vi 14 nya radhus på 159 kvm med 6 rum & kök nära både Falu centrum och sjön Runn. Vid de kommande  nya bryggorna ingår en båtplats för de boende. Närhet till Främbyskolan gör att området passar särskilt bra för barnfamiljer. Främby är ett väletablerat bostadsområde där slingrande gator och låga byggnader ger lite av en bykänsla. Närheten till vattnet gör att området känns mer som på landet än stan trots att det bara är ca 2 km in till centrum.

Här är grönt och lummigt, med både stora träd och nyplanterade äppelträd. De nya radhusen är i två längor med sju radhus i varje, de har naturliga fasadmaterial och passar bra in i området. Kring de nya radhusen finns även lekplatser och grönområden.

Radhusens förgårdar skapar liv och rörelse i området och ger tillfällen för spontana möten.

Närheten till naturen är viktig och grönområdena fungerar som oaser mellan husen. De syns från fönster och balkonger och är lättillgängliga från bostäderna, exempelvis direkt från altanerna i markplan. Även garage och förråd ligger inneslutna bland träd och cykelbanan som löper förbi busshållplatsen går genom grönområdet.

Gatan framför husen är lugn och trygg, där är bilar sällsynta och de indragna entréerna ger de boende en privat känsla. Områdets egen lekplats ligger skyddad av grönska och har staket mot vägen, allt för att skapa trygghet för barnen. Föräldrar kan hålla uppsikt över barnen, både från sina egna tomter eller från den lilla paviljongen, kanske under en skön fikastund.

Egen båtplats i sjön Runn

De nya radhusen ligger nära sjön Runn där det ingår en båtplats vid den kommande nya bryggan. Närheten till sjön Runn ger fantastiska möjligheter till bad, fiske, båtliv och långfärdsskridskoåkning.

6 rum och kök varav 4 sovrum

Husen är på 159 kvm. Fönster åt två håll ger en varierande utsikt över området.

PLAN 1: Öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Från vardagsrummet kommer man direkt ut på en altan i marknivå som är skyddad av balkongen ovanför.
 Här finns även ett stort sovrum med garderob bakom skjutdörrar och ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare.

PLAN 2: Här finns tre sovrum, klädkammare, badrum, allrum och balkonger
åt två håll, för både kvälls- och morgonsol. Husens takvinklar ger generösa takhöjder invändigt.

För mer information och priser, kontakta Katarina Söderlund Svensk Fastighetsförmedling, 023-280 85, katarina.soderlund@svenskfast.se

close-link